lauantai 28. helmikuuta 2015

Voisiko joku viisaampi selittää...

En minä nyt ihan kaikkea tiedä joten voisiko joku viisaampi valaista asiaa.

Asia poikkeaa hieman aiheesta mutta silti ajattelin (jälleen kerran) sohia ampiaispesää.

Kiinnitin huomiota erääseen mainokseen Facebookissa. Mainos oli kiinnostava ja liittyi talouden hallintaan. Mainoksessa markkinoitiin e-Kirjaa, joka ei kuitenkaan ollut kirjallisuuden ammattilaisen tai ekonomin kirjoittama.

Kuitenkin ihmiset ampuivat hyvää tarkoittavan tuotteen ja mainoksen alas välittömästi. Ihmiset, jotka eivät tuotetta olleet edes ostaneet saati kokeilleet väittivät, että e-Kirjan tehtävät eivät tee sitä mitä mainoksessa luvataan.

Pahiten otti aivoon se, että tuote lytättiin, koska arvon 40-v rouva ei saanut tuotetta ostettu suoraan Omena Phonellaan mainoksessa esitetyn linkin kautta.

"Minä kuulun siihen kansanjoukkoon, joka ei tällaisia appseja iphoneensa lataile. Harmi!" oli vastaus, kun kirjoittaja yritti ratkaista potentiaalisen asiakkaansa ongelman. Ja että ihan kansanjoukkoja on muodostettu olemaan lataamatta jotain appia omenaan. Tämä 40-v rouvashenkilö näytti itse toimivan "konsulttina" ketjuyhtiössä. Senhän pitäisi jo selittää paljon. Minä tiedän ainakin, että tällaisten kommenttien johdosta, en tule koskaan kyseistä ketjua kannattamaan.


Että pistää ihan vihaksi kirjoittajan puolesta.

Alkuperäinen kysymys siis kuuluu:

Mikä saa ihmisen käyttäytymään näin - mollaamaan jotain mitä ei ole itse edes vaivautunut kokeilemaan?

Kuvittelevatko he, että maailma pyörii vain heidän ympärillään ja että kaikkien muiden neuvot ja ideat ovat täysin turhia koska he itse asuvat kehä kolmosen sisäpuolella ja kirjoittaja ei?

Että pistää ärsyttämään tällaiset imbesillit.

Kiitos ja anteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti