tiistai 10. helmikuuta 2015

Mikä on motivaationi kirjoittaa tätä blogia?

Se, että jokainen saisi mahdollisuuden päästä veloistaan nopeasti ja tehokkaasti. Kuulostaa ehkä vähän tyhmältäkin mutta olen niin paljon joutunut katsomaan sivusta kun tavalliset perheet taistelevat velkojaan vastaan, että ihan pahaa tekee.

Perheet, joissa toinen joutuu työttömäksi ja toinen sairastuu vakavasti, lapset ovat alle kouluikäisiä ja lainaa enemmän kuin tarpeeksi.

Eikä siihen auttanut yhtään omakaan henkilökohtainen tilanteeni. Puun takaa tullut avioero ja lasten yksinhuoltajuus veivät talouteni ahdinkoon liian nopeasti. Ymmärsin, miten paljon eri tahojen kanssa joutuu tappelemaan, että saa edes haettua itselle kuuluvia etuuksia - lapsista puhumattakaan.

motivaatio

Olen sitä mieltä, että en vahingoita ketään jos opetan ihmiset maksamaan velkojaan nopeammassa tahdissa pois. Eivät pankit siihen kaadu. Aina tulee uusia lainanottajia, tarvitaan uusi auto, opintolaina, koti ja vähän matkarahaa.

Samalla laitan itseni ja talouteni testiin. Olen kehitellyt tavan hoitaa taloutta siten, että veloista pääsee eroon nopeastikin. Olen vaivihkaa tarjonnut noita oppeja asiakkailleni ja huomannut miten nopeasti heidän taloutensa kääntyy parempaan suuntaan - mikäli he ovat ottaneet opit käyttöön.

Samat tavat, joita itse käytän edelleen ja tulen käyttämään seuraavat 5 vuotta, ovat myös sinun ulottuvillasi.

Eikä sinun todellakaan tarvitse tehdä budjettia tai laskea veroprosenttejasi. Ja vaikka pitäisikin, aion auttaa sinua siinä askel kerrallaan.

Eiköhän aleta hommiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti