tiistai 3. maaliskuuta 2015

Miten Clickbank toimii osa 2/2

Viime viikolla kävin läpi miten Clickbank toimii ja tänään on aika käydä läpi miten Clickbankilla voi tehdä rahaa.

Clickbank on siis suunnaton tavaratalo, josta voit etsiä sopivia tuotteita, joita markkinoit omassa blogissasi tai nettisivuillasi. Tuotot vaihtelevat tuotteen mukaan ja voivat olla 15% jopa 90% tuotteen hinnasta.

(Sivuhuomautus: muita samantyyppisiä tapoja ansaita rahaa on mm. TradeTracker.fi, Tradedoubler.fi ja CJ affiliate by Conversant ent. Comission Junction.)

Clickbank on kuitenkin erikoistunut digitaalisiin tuotteisiin, jotka ovat heti ladattavia e-Kirjoja ja audio-ohjelmia.

Paras keino ansaita rahaa Clickbankilla, on sovittaa tuote mahdollisimman hyvin omaan blogiin tai nettisivuun sopivaksi. Ja mikä luo vieläkin enemmän uskottavuutta, sinun tulee ensin itse ostaa tuote ja testata sitä ennen kuin voit markkinoida sitä muille.

Sivustolta löytyy todella kattava tietopankki "Knowledge base", josta löydät tietoa miten aloittelevan affiliaten on hyvä toimia ja miten saada tuotteitaan myyntyä.

Osa tuotteista on vanhoja, joten kannattaa tarkistaa myyntisivu, ennen kuin alkaa markkinoimaan. Ei näytä kovin hyvältä markkinoida vuonna 2015 tuotetta, joka on kirjoitettu vuonna 2010.

Varoituksen sana:
Hyvät myyntipuheet vievät mennessään. Kun myyntilauseita lukee kerta toisensa jälkeen, niihin alkaa itsekin uskoa. Pari kertaa olen haksahtanut hyvään myyntipuheeseen jonka jälkeen olen tuotteen ostanut. Karu totuus on kuitenkin iskenyt sen jälkeen kun oikeaa tuotetta ei olekaan vaan tarkoituksena on saada mahdollisimman moni ostamaan "tyhjä tuote".

Ei ole olemassa nopeaa tapaa tehdä rahaa. Ei ole mitään ohjelmaa, joka koneeseen asennettuna, tuottaa sinulle $500 - $2500/vuorokausi. Ei ole. Ei. Tuloksen suuruus riippuu sinun työpanoksestasi, ahkeruudestasi, mielenkiinnostasi, ajastasi, pitkäjänteisyydestäsi ja kärsivällisyydestäsi. Joskus onni potkaisee ja oikoo pari mutkaa mutta muuten se on vain ja ainoastaan sinun käsissäsi.

Clickbankilla tehdään rahaa mutta täysin toisella tavalla.

Olen tehnyt "töitä" nettimarkkinoinnin parissa jo jonkin aikaa (tämä on toinen juttu josta kerron joskus jos siltä tuntuu). Ensimmäinen asia, jolla saat jotain myytyä yhtään kenellekään, on luottamus. Kukaan ei ole niin hullu, että ostaisi sattumalta sinulta €89 maksavan tuotteen vain koska kehut sitä keskustelupalstalla.

Ensin sinun on luotava maine - hyvä ja luotettava maine - jonka jälkeen ihmiset alkavat uskoa mitä sanot ja sen jälkeen saat heidät ostamaan.

Ihan sama pätee missä tahansa muussa ammatissa, myös pankissa. Jos asiakas ei luota sinuun, hän ei osta.

Yksi ihminen tällä alalla on kiistatta ylitse muiden, John Chow. Kuuntelin hänen videoitaan ensimmäisen kerran vuonna 2009 ja vuonna 2013 ostin häneltä kattavan paketin affiliate markkinointiin liittyen. Paketti oli kallis, mutta en ole katunut. Tuossa paketissa oli kaikki mitä aloittavan affiliate markkinoijan tulee tietää.

Toki voit käyttää pari vuotta kokeilemiseen ja virheisiin ja polttaa siinä sivussa pari tonnia ja hermot savukkeista puhumattakaan, mutta jos bloggaaminen ja affiliate markkinointi kiinnostaa, aloita tästä.

Lue tuoteseloste tarkasti ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Tuote on englanninkielinen. Duunari Romppainen ei ole vastuussa ostoksistasi, motivaatiostasi tai päätöksistäsi. Milloinkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti