torstai 5. maaliskuuta 2015

Lisää ylimääräistä rahaa osa 2.

Olen puolen vuoden aikana kehitellyt (omasta mielestäni) hienoja tapoja saada lisää rahaa. Tässäpä muutama hyväksi havaittu (lisä)vinkki:

A) Booky.fi
Voit laittaa omia, hyväkuntoisia kirjoja myyntiin. Itse tyhjensin vanhempien ja sisarusten ullakot ja varastot ja pistin kirjat myyntiin. Tehtiin diili, jossa minä saan myynnistä 60% ja loppu menee heille.

B) Muuttoapu
Olen ilmoittanut kaveri- ja sukulaispiireissä, että tulen muuttoapuun 50€ päiväksi. Silloin tällöin joku muuttaa ja kaipaa edullista apua, ja sitten he soittavat minulle.

C) Remonttiapu
Vaikka olenkin finanssialalla töissä, ei se tarkoita ettenkö osaisi naulaa seinään naulata. Silloin tällöin joku tarvitsee apua laiturinkorjaamisessa tai terassin rakentamisessa ja arvatkaas kenelle silloin soitellaan?

D) Sähkölaskun tasaus
Oletko koskaan kiinnittänyt huomiota siihen, miten paljon sähköä oikeasti kuluu? Minä pienensin meidän sähkölaskua sillä, että käänsin lattialämmityksen lähestulkoon pois ja vedän kaikki pistokkeet pois pistorasioita käytön jälkeen. Turhaa työtäkö? 60€ /kk pienempi sähkölasku sanoo muuta.

E) Vesilaskun tasaus
Vesimittarit luettiin meillä viime viikon perjantaina. Eilen posti toi kotiin tasauslaskun, meidän hyväksi reilu 300€. Me käydään kerran viikossa lasten kanssa uimassa (suihku + sauna), joten kotona käytämme suihkua/saunaa 1-3 kertaa viikossa. Pienet tiskit tiskaan käsin ja pyykkiä pyöritän 1-2 koneellista viikossa.

Näillä säästää ja hankkii lisää rahaa vuodessa jo kivan summan. Vielä kun ylimääräiset rahat jakaa 4 osaan, saa maksettua ylimääräisiä lyhennyksiä lainoihin ja säästettyä samalla kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti